Over Tim Baes

tim-baes-advocaatTim Baes studeerde in 2004 af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Antwerpen en trad in datzelfde jaar als advocaat toe tot de balie van Brussel.  Hij legt zich toe op het handelsrecht in het algemeen met bijzondere aandacht voor en expertise in consumentenrecht en consumentenbescherming (o.m. productreglementering en consumentencontracten), marktpraktijken (o.m. reclame en gezamenlijke aanbiedingen), retail bankrecht (o.m. consumentenkrediet en betalingsdiensten) en Europees recht (in het bijzonder vrij verkeer van goederen en diensten, parallelimport en merkenrecht).

Hij heeft een grondig inzicht in de problemen die zich in de praktijk stellen bij de naleving van de diverse wetten en voorschriften in dat verband. In de genoemde voorkeurmateries wordt hij geregeld gevraagd als auteur voor publicaties of gastspreker op conferenties. Daarnaast is hij verbonden aan het Instituut voor Financieel Recht aan de Universiteit Gent.

Tim Baes werkt bij ‘Braeckmans Advocaten’, een kantoor gespecialiseerd in vennootschaps- en ondernemingsrecht gelegen aan de Mechelsesteenweg 203, bus 8 in 2018 Antwerpen. Zijn professioneel e-mailadres is tim.baes@braeckmans.eu.

Voor meer informatie over deze website:
tim@baes.be

InBug-60px-TM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *